80s toys - Atari. I still have
Home
elektronik sigara bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. iqos heets cesitleri ve kullanici yorumlari.

Bir Yillik Elektronik Sigara Kullanimi Sonuc Raporu - 2

Ne savunucular, uzmanlar söylemek zorunda
Amerikan Vaping Derneği'nin başkanı ve avukatı Gregory Conley, Vaporesso Luxe 220W Kit Elektronik Sigara araştırmaya ilişkin endişeleri hakkında Healthline ile konuştu.

Conley, şüpheci olmanın nedeni olarak çalışmanın sınırlarını - seçim yanlılığı dahil - gösterdi.

Ayrıca Healthline'a, iqos 3 multi konuların tam bir yıl boyunca günlük olarak vape kullanıcıları olmadığından, çalışma sonuçlarının sorgulanabileceğini söyledi.

"Bu araştırmacıların hiçbir zaman üç ay boyunca nikotin sakızı kullanan ancak hala sigara içen insanlarla başlayan, ancak bir yıl sonra nüfusun geri kalanına göre nerede olduklarını gösteren bir çalışma ortaya koyamadıklarını görmeyeceksiniz." Diye sordu.

"Birisi ayda bir ya da iki günde nikotin yamasını ya da sakızı kullanıyorsa ne kadar faydalı olur? Bir yıl sonra, dumansız olmadığı için sakızı suçlayacağız mı? "

Conley ayrıca, elektronik sigara likiti bu tür bir araştırmanın sigara içenlerin vaping'i bırakma aracı olarak kullanmalarını engelleyebileceğinden endişe ettiğini belirtti.

"Sigara içenler sürekli olarak bunlara maruz kaldıklarında, bu görüşlerde, hiç göreceli bir risk tanımayan e-sigaralarda, [a] tam anlamıyla bir noktaya değinmediğine karar veren bazı sigara içicileriniz olacağına şaşmamak gerek. -Bu şey beni sigara kadar çabuk öldürebiliyorsa kes "dedi.

Conley, iqos 3 Lacivert çalışmanın algılanan kusurlarına rağmen bulguların vaping avukatlık topluluğu için olumlu olduğunu savunmaya devam etti.

"Böylece yazarlar, bu çalışmayı tasarlarken kimsenin beklemeyeceği problemli bir çalışma yaptılar, ancak sonuçların ortaya çıkmasını sağladılar; "Dedi. "Bu, e-sigaralarla niyeti olsaydı, istifa etmeyi başaramamış bir grup olduğunu düşündüğünüzde hiç de fena sayılmaz."

Healthline ayrıca Sigara İçme ve Sağlık Eyleminde (ASH) politika yönetmen yardımcısı Chris Bostic ile konuştu.

Bostic, "Çalışmanın kendisi geçerli görünüyor" dedi.

E-sigaralar hakkında uygun danışmanlık ve düzenleme kararları almak için daha fazla çalışmaya ihtiyaç olduğunu belirtti.

"E-sigaraların neden olduğu tüm zararları bilmiyoruz. Sigaraların neden olduğu aynı şey ama daha az olması mümkün. Ancak yeni zararlar eklemeleri de mümkün "dedi.

"Aspire Spryte Elektronik Sigara sigaralardan biraz bıktık çünkü nikotin bağımlılığının kendisi bir zarar" dedi. "Medikal sağlık uzmanlarına göre bu bir hastalık. Fakat diğer yandan, tabii ki, insanların yanıcı tütün kullanmamalarına yardımcı olursa, o zaman bunu yapmalılar, ancak bu çalışma bunun çok büyük bir rol olmadığını göstermektedir. İnsanların bırakmalarına yardım etmede büyük bir rol değil ve bu şeyleri nasıl düzenleyeceğinizi anlamaya çalışan herkes için bilmesi gereken önemli bir bilgi. "

ASH henüz e-sigara konusunda kesin bir tavır almadı ancak Bostic kişisel olarak bir bırakma aracı olarak vaping yapmayı önerdiğini söyledi.

"Kişisel düzeyde, herhangi bir kişiyi tavsiye ederim, evet, elbette, başka bir şekilde bırakamazsanız, o zaman e-sigara kullanın" dedi. "Ama elbette çoğu insan, çalışmaların gösteriyor ki, bunu yapmıyor. Ve çoğu insan sigara içen ve sigara içmeye devam eden e-sigaraları kullanacak, bu nedenle olumlu bir sağlık etkisi yok çünkü sigaralar sağlığa zararı çok erken yapıyor. "

Yine mesele, iqos 3 lacivert göreceli risk ve bireylerin ikili kullanıcı olma potansiyeli ile ilgilidir.

"E-sigaralar hakkında her şeyi bilmiyorum" dedi Bostic, "yanıcı tütünden daha tehlikeli ya da daha tehlikeli olduklarını bulmak için şaşkına dönerim." Dedi.

Bostic, "Halk sağlığı topluluğunda, Aspire Nautilus elektronik sigara sigaralar üzerinden devam eden rancor'un, yanıcı tütün olan herkesi öldüren şeyden kurtulma yaklaşımımızı gerçekte yavaşlattığından endişe duyuyoruz" dedi.
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE